Bemutatkozás

A HoldonGolf Projekt 2013 őszén mutatkozott be a közönségnek Martin McDonagh: A Párnaember című előadásával. A kezdeti elképzelések csak e produkció színpadra állításáról szóltak, azonban időközben létrejöttek olyan találkozások – mind az alkotók, mind a közönség és az alkotók között – amelyek egyértelműen jelölték a közös munka folytatásának igényét.

Ugyanakkor a HoldonGolf nem hagyományos értelemben vett színtársulat. A benne dolgozók különböző színházi háttérrel rendelkeznek, többen az élet más területein is tevékenykednek, az itt zajló munkára nem megélhetési forrásként tekintenek. A színház és a színjátszás szeretete, a közös alkotómunka iránti lelkesedés, az együtt gondolkodás igénye teszi lehetővé, hogy időt és energiát nem kímélve építsük a HoldonGolf repertoárját. Független létünk, nem szokványos gyökereink miatt úgy gondoljuk, hogy sikerülhet a kőszínházakban megszokottnál közelebbről beszélnünk a nézőtéren helyet foglalókkal, és újfajta élményt adnunk azoknak is, akik egyébként ritkábban választják az esti szórakozás e formáját.

A HoldonGolf Projekt tehát színházat csinál, de kicsit másképp. Darabválasztásainkkal, a felvetett témákkal, a színre vitel módjával izgalmas és értékes párbeszédet szeretnénk kialakítani a közönségünkkel – vagyis Veletek.
Nem fogjuk hagyni, hogy kérdések nélkül távozzatok.

A következő találkozásunkig is jó holdat kívánunk mindenkinek!

zsolt
Kathy Zsolt
társulatvezető

Előadásainkban színpadra lépő művészek:

Pál Tamás Jánosi Ferenc Illésy Éva
Pál Tamás Jánosi Ferenc Illésy Éva
Makray Gábor Czuczor Dávid Farsang Emese
Makray Gábor Czuczor Dávid Farsang Emese
Köves Dóra detti
Köves Dóra  Maros Bernadett

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>